MEDARBEJDERE

Linda Hebo Lange  –   advokat, indehaver

Jeg er uddannet cand.jur. i 1998. Efter en ca. 3 årig ansættelse som fuldmægtig i Trafikministeriet blev jeg ansat som anklager i politiet og har været anklager i 7 år blandt andet i Rigspolitiet, Københavns Politi, Hvidovre Politi, Vestegnens Politi og Midt- og Vestsjællands Politi. Siden 2008 har jeg været henholdsvis advokatfuldmægtig og advokat hos Advodan Holbæk  med en kortere pause, hvor jeg var konstitueret dommer ved Retten i Hillerød. Hos Advodan beskæftigede jeg mig primært med familieret og strafferet.

Jeg har været beskikket som advokat siden 2009 og med møderet for landsretten siden 2010 og beneficeret som beskikket forsvarer siden 2010. Jeg har haft møderet for Højesteret siden juni 2016.

Siden 1. juli 2013 har jeg været medindehaver af Hebo Lange Advokater og siden 1. april 2015 eneindehaver.

Jeg er fraskilt og har to voksne børn. Jeg bor lidt udenfor Holbæk på en gammel gård, hvor jeg i min sparsomme fritid kan nyde naturen og mine dyr.

Anne Elisabeth Rømer  –  advokatfuldmægtig

Jeg er uddannet cand. jur. I 2013. Blev efter endt uddannelse advokatfuldmægtig i firmaet Advokat Knud Vedelsby i København, hvor jeg var ansat i 1 ½ år. Har siden maj 2015 været advokatfuldmægtig hos Hebo Lange Advokater.

Jeg er gift og har to børn.

Tina Lyngs  –  advokatsekretær

photo2Jeg er uddannet advokatsekretær og juridisk assistent i 2007 hos advokatfirmaet Per Bruhn og Partner i Lyngby. Efterfølgende har jeg arbejdet på forskellige advokatkontorer i Holbæk og har fra 1. februar 2014 arbejdet
hos Hebo Lange Advokater.

Jeg har primært beskæftiget mig med inkasso, dødsboer, familieret og strafferet.

Jeg er gift og har tre børn.